888starzuz

• このトピックは空です。
1件の投稿を表示中 - 316 - 316件目 (全316件中)
  • 投稿者
    投稿
  • #86632 返信
    fiery_hyMi
    ゲスト

Gram tu od jakichs trzech miesiecy, wiec nie pisze po jednym wieczorze. Podrzucil mi to kolega z innego forum, bo szukalem czegos, gdzie wyplaty nie ciagna sie tydzien. Lobby w Fiery Play liczy sobie kawal roboty — grubo ponad 2000 slotow, choc szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.

Za gry odpowiadaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, kilka rzeczy od Yggdrasil. Book of Dead i Gates of Olympus sa oczywiscie na miejscu, choc osobiscie wole megaway’e od BTG. Dzial z krupierami to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Polskie stoly tez sie trafiaja, tylko trzeba trafic na godziny.

Bonus na start prezentuje sie niezle: 100% do 2000 zl plus 200 free spinow, rozlozone na kilka dni. Wager wynosi x40, wiec bez cudow, standard rynkowy. Aktualne kody i to co akurat leci znajdziesz na [url=https://postheaven.net/solkde1bec77/fieryplay-poland-gry-online-w-2026-roku-praktyczny-poradnik]fieryplay code[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, choc kwoty sa symboliczne.

Rejestracja zajela mi doslownie trzy minuty, minimalny depozyt to 40 zl. Wrzucam kase Blikiem albo karta, Visa, Mastercard bez problemu, obsluguja tez Bitcoina. Wyplaty w Fiery Play schodzilo mi w 12-24 h na e-portfel, przelewem bankowym juz 2-3 dni. Na KYC sie troche zacialem — dwa razy odsylali skan, ale za drugim podejsciem przeszlo.

Na telefonie dziala przez przegladarke i spokojnie wystarcza. Chodzi plynnie, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Czat w Fiery Play gada po polsku calkiem sensownie, czekalem srednio 3-5 minut. Papiery maja z Curacao — standard dla stron dostepnych z Polski. Wazne, ze pieniadze wracaja i nie ma cyrku z odmowami.

1件の投稿を表示中 - 316 - 316件目 (全316件中)
返信先: 888starzuz
あなたの情報: