ums and art onsulting

Home Page フォーラム 掲示板テスト ums and art onsulting

• このトピックは空です。
2件の投稿を表示中 - 1,711 - 1,712件目 (全1,712件中)
  • 投稿者
    投稿
  • #72016 返信
    888starz_mzmi
    ゲスト

Assalomu alaykum, men bu yerda qariyb olti oydan beri o’ynayman, shuning uchun tajribamni bo’lishmoqchiman. To’g’risi, boshida shubha bilan qaragandim — O’zbekistonda bunaqa kontoralar to’lib yotibdi, ko’pchiligi pul to’lamaydi. Lekin 888starz mening holatimda shu paytgacha muammo tug’dirmadi.

O’yinlar tomonini aytsam, tanlov juda keng — menimcha 4000dan ko’proq, hech kim sanab chiqmagan bo’lsa kerak. Ko’proq Pragmatic Play o’yinlarini aylantiraman: Gates of Olympus va Sweet Bonanza klassika, ba’zan Play’n GO ning Book of Dead ga o’tib turaman. NetEnt va Yggdrasil ham bor, lekin bularni siyrak o’ynayman. Jonli bo’lim yaxshi yig’ilgan — Evolution dan, tirik krupyelar, Crazy Time esa kechqurun dam olishga juda mos.

Xush kelibsiz bonusi tomoni ham yomon emas: birinchi depozitga 100% qo’shimcha plyus 100 bepul aylanish tushadi. Faqat veydjerga e’tibor bering — ko’pincha x40 chamasi, ya’ni tezda chiqarolmaysiz, sabr kerak. O’zim avvaliga shartlarni o’qimay olib yubordim va biroz kuyib qoldim. Amaldagi takliflarni [url=https://888starz-apk4.com]888starz скачать[/url] dan ko’rib chiqsangiz bo’ladi, ro’yxatdan o’tishdan oldin shu foydali bo’ladi.

To’lovlar haqida: Visa va Mastercard ishlaydi, Skrill bilan Neteller ham qo’shilgan, Bitcoin ham qabul qilinadi — o’zim ko’proq kriptodan foydalanib turaman, sababi tezroq. Eng kam summa kichkina, taxminan 10 000 so’m atrofida bo’lsa kerak. Yaqinda yechib oldim — hamyonga bir soatga qolmay keldi, karta bilan bo’lsa bir kunga yaqin kutishga to’g’ri keldi.

Ilova haqida ikki og’iz: saytdan ilovani yuklab olsa bo’ladi, Android da muammosiz o’rnatiladi, iPhone egalari ham variant bor, lekin sal murakkabroq. Mobil brauzerda ham yaxshi ochiladi, dastur bo’lsa yengilroq tuyuldi. Meni bezor qilgan narsa — hujjat tekshiruvi ancha sekin bo’ldi, uch kunga yaqin kutdim, support esa ruscha normal ishlaydi, o’zbekchada ba’zida sekinroq. Litsenziya Curacao niki, demak odatdagi variant — kimdir bunga e’tiroz bildiradi, menga shu ham yetarli, chunki to’lovda kamchilik ko’rmadim.

#72023 返信
    mostbet_itEr
    ゲスト

Gram tu od mniej wiecej pol roku i nie ukrywam zapisalem sie po nudnym wieczorze. Wczesniej siedzialem na dwoch innych budkach i glownie chodzilo mi o to, zeby moc obstawiac z telefonu w tramwaju. Pod tym wzgledem mostbet aplikacja robi robote — chodzi plynnie nawet na moim starym Xiaomi.

Slotow jest tyle, ze nie ma szans wszystkiego przejsc i w wiekszosci znane studia. Pragmatic Play jest wszedzie — Book of Dead odpalam chyba najczesciej, chociaz od miesiaca bardziej siedze na Yggdrasilu. Sekcja live to Evolution, dilerzy normalni, zywi ludzie, Monopoly Live jest tam oczywiscie. Po polsku stolu niestety nie ma i to troche szkoda.

Pakiet na start wynosi 100% od pierwszej wplaty dorzucaja jeszcze paczke darmowych spinow, nie wszystkie naraz — po 50 dziennie. Wager jest x60, wiec bez cudow — realne, ale trzeba miec cierpliwosc. Szczegoly promocji sa opisane na [url=https://mostbet-online.com.pl]mostbet download[/url] jak ktos chce sie wgryzc. Najmniejsza wplata to bodajze 8 zl, smiech, rejestracja zajela mi doslownie minute, KYC przeszlo mi nastepnego dnia.

Wyciagam wygrane najczesciej na Skrill i leci w kilka godzin. Karta czekalem dwa dni. BTC obsluguja, ale tego nie testowalem. Jedyna rzecz, ktora mnie wnerwila to zamrozenie wyplaty na czas KYC — zrozumiale, ale wolalbym zrobic to od razu przy zapisie.

Obsluga odpowiada po polsku, chociaz o drugiej w nocy odpowiadali mi po angielsku. Reakcja w granicach paru minut, bez sciemy. Dzialaja na licencji Curacao, nie jest to nic pod polskim nadzorem — kazdy niech sobie sam to przemysli.

Na Androidzie instalka leci z ich serwera, bo w Google Play tego nie znajdziesz. Wymaga zgody na nieznane zrodla — dla niektorych to bariera, dla mnie zaden problem. Na iPhonie kolega sciagal przez profil. Powiadomienia o promkach czasem sypia za czesto, wylaczylem to drugiego dnia.

2件の投稿を表示中 - 1,711 - 1,712件目 (全1,712件中)
返信先: ums and art onsultingで#63825に返信
あなたの情報: