Gichardcoeks
- このトピックは空です。
-
投稿者投稿
-
fiery_hmMi
ゲストZbieram sie z opinia od jakichs trzech miesiecy, wiec chyba moge juz cos sensownego napisac. Trafilem tam przez kumpla z pracy, bo chcialem znalezc cos, gdzie kasa schodzi normalnie. Lobby w Fiery Play robi wrazenie rozmiarem — jakies 2500-3000 tytulow, chociaz szczerze mowiac gram na jakichs pietnastu.
Softu dostarczaja te znane nazwiska: Pragmatic Play, Play’n GO, NetEnt, sporo Microgaming i Yggdrasil. Sweet Bonanza oraz Gates of Olympus siedza na gorze listy, natomiast ja czesciej odpalam mniej oczywiste tytuly z Big Time Gaming. Dzial z krupierami to Evolution, z Crazy Time i Lightning Roulette na czele. Stoly po polsku owszem sa, choc wieczorami potrafi byc ciasno.
Oferta powitalna prezentuje sie niezle: 100% do jakichs 1500 zl i 150 spinow, spiny kapia porcjami przez tydzien. Wager wynosi x40, wiec bez cudow, standard rynkowy. Biezace promocje i kody najlepiej podejrzec na [url=https://redcarpetfilm.com/read-blog/2632]FieryPlay[/url] bo to sie zmienia co miesiac. Drobny bonus bez wplaty czasem sie pojawia, tyle ze groszowe sumy.
Rejestracja zajela mi dwie-trzy minuty, minimalna wplata zaczyna sie od 40 zl. Uzywam karty i Neteller, Visa i Mastercard smigaja, obsluguja tez Bitcoina. Wyplacanie w Fiery Play trwalo do doby przy e-walletach, na karte dluzej, ze dwa-trzy dni. Jedyne co mnie wkurzylo to weryfikacja — musialem wysylac dowod dwa razy, potem juz z gorki.
Mobilnie korzystam z przegladarki i spokojnie wystarcza. Wczytuje sie szybko, z tym ze stoly na zywo wymagaja dobrego zasiegu. Czat w Fiery Play obsluguje polski i to nie translatorem, odpowiedz przychodzila w kilka minut. Dzialaja na licencji Curacao — nie MGA, wiec wiadomo, ale u nas i tak wszystko jest w tej szarej strefie. Grunt, ze dotad nikt mi nic nie zablokowal ani nie kombinowal z wyplata.
tovary dlya ohoty 329
ゲストЛюбите охоту? товары для охоты спб поможет подобрать большой ассортимент для охоты, туризма и активного отдыха. В каталоге представлены охотничья экипировка, удобная одежда, треккинговая обувь, оптика, аксессуары и товары для активного отдыха. Изучайте каталог и выбирайте экипировку, ориентируйтесь на свои задачи и заказывайте необходимые товары. Понятная навигация поможет подобрать экипировку для сезона.
supernatural 847
ゲストСериал онлайн сверхъестественное 9 сезон в хорошем качестве можно прямо на сайте. Полная коллекция сезонов и эпизодов доступны для просмотра. Наблюдайте за историей Сэма и Дина Винчестеров, которые охотятся на нечисть. В каждой серии встречаются демоны, ангелы, призраки и монстры. Кастиэль помогает братьям, а опасные враги готовят новые испытания. Выбирайте интересующий эпизод и погружайтесь в атмосферу мистического сериала.
-
投稿者投稿